tirsdag 7. april 2015

Lykken er å ha en bestekompis!

Tiny's beste kompis i hele verden, heter Lloyd. Joda, han er selvfølgelig veldig glad i lillebror Spliff, men det er noe annet med en kompis. Han blir så utrolig glad når han skjønner at det er Lloyd vi skal treffe - og Tiny har på en måte alltid vært litt klarsynt når det gjelder akkurat det.. Det nytter ikke å lure ham! Han vet før jeg har stått opp om morgenen at akkurat den dagen skal vi avgårde for å gå på tur sammen med hans aller beste venn :-)

Vi kom litt tidlig, så Tiny måtte vente og vente og vente og vente.. Synes han i alle fall! Han visste selvfølgelig fra hvilken retning de kom og stod som en kompassnål og dirret mens han klynket og sang sin utålmodige nød. Selv ikke den irriterende grimen kunne vippe Tiny av pinnen i dag. Han ville bare leke med kompisen sin! Til slutt kom de (de var altså bare 3 minutter forsinket!) og lykken var fullkommen. Han slet lenka ut av hendene mine og stormet forbi Simone for å komme seg bort til bilen. Der ble han stående og trippe utålmodig mens han tydelig syntes at det gikk uendelig sakte å få åpnet den bildøra!!

Hilseritualet består i å løpe runder rundt hverandre og så snuse rundt omkring mens de tisser på samme gresstusten eller busken etter tur. Lloyd hadde såvidt tid til å hilse på meg også. For et herlig smil på den gutten :-

Det er flott å se disse to gutta prate sammen. Begge er veldig respektfulle - selv om Tiny tydelig synes at han er høyere i rang og har behov for å "oppdra" Lloyd av og til. Det fine med Lloyd er at han ikke tar Tiny særlig alvorlig, men samtidig har han heller ikke behov for å utfordre Tiny. Lloyd er bare helt utrolig snill. Tiny er også snill - han har bare litt mye ansvarsfølelse i seg. Han er også blitt veldig voksen i væremåten - mens Lloyd har beholdt den ukompliserte og lykkelige valpen i seg. Men nettopp derfor er det så kjempegøy å se de to leke sammen - for Tiny lar seg selv ha det barnslig moro sammen med Lloyd. Han liksom smiler med hele seg, bare lykkelig!

Dette bildet sier alt. Dette er en veldig lykkelig og bekymringsfri ulvehund. Plikter og viktige oppgaver er glemt for øyeblikket og han bare koser seg sammen med bestekompisen sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar