lørdag 5. januar 2013

Solskinnsdag i Hellevika

Vi har benyttet oss av finværet og fått nok en nydelig solskinnstur. Jeg slepte sønnen ut av sengen i 11-tiden og så tok vi med begge gråbeina til Hellevika i Søgne.

Det var nok av folk som koste seg, både eldre og barnefamilier. Jeg ble mektig stolt av Tiny som oppførte seg eksemplarisk på tross av at han ikke brukte grime. (Den har jeg forlagt et eller annet sted - muligens langs turstien til Stemvann..)

Inky har løpetid og måtte følgelig gå i bånd hele veien. Hun mister hørselen på denne tiden av året og trenger noen som kan passe på at hun ikke stikker av for å produsere små hjortis-settere, -goldener eller hva som nå måtte befinne seg i turområdet samtidig med oss..

Her er i alle fall noen stemningsbilder fra turen:










Inky var sånn passe mellomfornøyd med å måtte tusle rundt i bånd på slep etter sønnen. Hun satte seg ned innimellom og pep forurettet - verden er så urettferdig av og til! Tiny på sin side, vimset omkring og snuste interessert på alt det spennende ute ved kysten. Til vanlig får de kun skogbunn å utforske, så svabergene var en fin avveksling, tror jeg.
Nede i vika var det en storfamilie på tur, brant bål og koste seg. Med seg hadde de flere barn og to små hunder; en tibbe og en minipuddel. De to små ulldottene bjeffet hysterisk og kom i samlet tropp for å undersøke de digre beista. Jeg slapp ulven løs til alles store forlystelse! Det gikk helt fint.























To kroner til den som kan finne ulven!! Han er virkelig kamuflasjefarget på svaberga!























Tiny har funnet noe under vann..























JIPPIII! En skikkelig bra pinne!! (Ellers er han ikke veldig interessert i slike saker og ting).

Etter dette gikk vi hjem - da hadde vi to slitne og fornøyde pelsdyr som lenget etter en formiddagslur. I morgen er det også meldt nydelig vær - det må benyttes. Det er viktig å samle solstråler på denne tiden av året - i tillegg til de trofaste turvennene mine, altså :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar